AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Baş.Öğrt. Selami SALTIK - Okul Müdürü

12/02/1967 yılında Afyonkarahisar ili Sinanpaşa ilçesi Ayvalı köyünde dünyaya geldim.İlkokul birinci sınıfı Ayvalı ilkokulunda daha sonra Kasımpaşa ilkokulundan mezun oldum.  Merkez Ortaokulu sonrasında  Afyon Lisesinden mezun oldum.Lisans eğitimimi Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Anabilim Dalından mezun olarak tamamladım.Öğretmenlik mesleğime Adana Yakapınar Selahhattin Afşar Lisesinde Tarih öğretmeni olarak başladım.1990 yılı Bayat Lisesi Tarih Öğretmeni,1994 yılı Bayat Lisesi Okul Müdürlüğü ,1997 yılında Bayat İlçe Mili Eğitim Şube Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım.2005 yılında Sinanpaşa Çiğiltepe Ç.P.Lisesine Okul Müdürü olarak atandım.2008 yılında Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  olarak görev yaptım.2010 yılında Afyon Lisesi Müdür Başyardımcılığı görevine atandım. Aralık 2010 tarihinde Osmangazi Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak atandım. 01/07/2019 tahinde Atatürk Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandım ve halen bu görevi sürdürmekteyim.